Dubbele zomerpakken!

De zomer van 2018 in Nederland heeft zich niet van haar slechte kant laten zien. Want laten we eerlijk zijn, het is al heel lang geleden dat we zolang een goede zomer hebben gehad waar we ook de nodige zon uurtjes hebben gehad. Maar je weet dat na al het goede ook ooit een einde komt. Wil je deze mooie zomer gaan verlengen, ga dan gewoon naar een locatie waar de zomer nog in het prille begint staat, bijvoorbeeld Amerika!

Stel je eens voor je reist vanuit je eigen land oftewel je Travelhome naar Amerika. Je komt aan in het mooie Florida waar de zomer net begonnen is, waar de palmbomen wapperen op een heerlijk verfrissend briesje. De camper die je in Nederland al online gehuurd hebt, staat voor je klaar en je hoeft alleen maar in te stappen en weg te rijden.  Je maakt een onvergetelijke campervakantie in Amerika die begint bij Miami, Palm Beach, st. Petersburg, Orlando en nog veel meer.  

Wil je er langer over doen dan twee weken? Ook dat is mogelijk, je kunt het helemaal naar je eigen wensen stijlen; net zolang totdat jij je droomvakantie helemaal zelf hebt samengesteld. De ongerepte natuur, de ongeplande activiteiten en routes maken deze vakantie zo bijzonder want jij beslist hoe die verloopt. Lekker op je gemakje kei veel steden bezichtigingen zonder dat iets moet. Want laten we eerlijk zijn; tijdens een vakantie moet niets en alles mag. De ultieme rust die krijg je zeker hier. Je kunt in de meest mooie locaties je caravan stallen waar je normaal nooit zal komen.

Er heerst onder de jeugd een enorme taboe op camper leven. Maar wist je dat je met de campers van Travelhome ook enorme luxe kan ervaren. Je kan het je zo gek maken als dat je het kan bedenken. Van een basic camper tot luxe camper van 12 meter lang bekleed in eikenhout. Zoals ik al zei is alles mogelijk, jij bent degene die bepaald. Wanneer je voor wegbrengcampers kiest dan heb je ook nog enorm veel geluk want dan ben jij de allereerste persoon die in de camper verblijft. Je merkt het al wanneer je de eerste stappen in de camper maakt. Alles in de camper ruikt naar nieuw. Het enige wat jij hoeft te doen is de locatie van A naar B te rijden. Hoelang je erover doet en via wat voor route je rijdt… dat bepaal jezelf!